Blog Başlık

  • Temmuz 31, 2022 Cilt Bakım Önerileri

    Ayak mantarı adından da anlaşılacağı üzere ciltte belirgin olan ve ayaklarda ağrı ve acıya neden olan bir tür enfeksiyondur. Ayak mantarı günümüzde görüntüsüne göre ayakkabı tercih edilmesi ve ayak bakımının aksatılması sonucu çok fazla karşılaşılan bir sorun haline gelmiştir.

    dermojet
  • Temmuz 31, 2022

    Peeling cildimizde bulunan ölü tabakadan arındırmak amacıyla yaptığımız bir cilt bakımı olarak günümüzde oldukça popüler olan cilt bakımı çeşitleri arasında yer almaktadır. Peeling birçok farklı yöntemle gerçekleştirilebilen bir bakım çeşididir. Güzellik mağazalarında satılan peeling için özel üretilmiş ürünlerle ve evdeki malzemelerle de yapılabilmesi mümkündür.

    dermojet
  • Temmuz 31, 2022 Cilt Bakım Önerileri

    Cilt denildiği zaman pürüzsüz ve kırışıksız bir cilt herkesin hayali olmaktadır. Cildimiz zaman içerisinde bazı nedenlerle kırışır. Özellikle bu kırışıklıklar yaşlılığın belirtisi olarak görülür ve pek sevilen bir durum değildir. Bu yazımızda cilt kırışıklığıyla alakalı aklınıza gelebilecek bütün sorulara yanıt bulacağız.

    dermojet
  • Haziran 16, 2022

    Keratinin saç bakımı için önemi günümüzde keratin kavramının halk tarafından sıklıkla duyulmasıyla merak edilen bir konu haline gelmiştir ve sonucu olarak keratinin saç bakımında ne kadar önemli bir madde olduğu anlaşılmıştır. Keratin bakımı ile ilgili detaylı bilgi edinmek için tıklayın.

    dermojet
  • Haziran 15, 2022 Cilt Bakım Önerileri

    Misel su, insan cildinin temizlenmesine ve zararlı maddelerden arınmasına yardımcı olan temizleme suyudur. İnsan sağlığı için birçok faydası bulunan misel su kesinlikle durulama gerektirmemektedir. Misel su ile cildinizi temizlersiniz ve korursunuz. Yazımızda sizler için misel suyun ne olduğunu, faydalarının ne olduğu ve nasıl kullanıldığını detaylı olarak inceledik.

    dermojet
  • Haziran 10, 2022 Saç Bakım Önerileri

    Yaz ayının gelmesi ile deniz ve havuz sezonunu açtık. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte saçlarımızın hem tuzlu suya hem de klora maruz kalacağı bir döneme girdik. Yazın kuruyan saçların en büyük sebebi bu tuz ve klor olarak görülmektedir. Bu dönemde saç bakımı en önemli konu haline gelmektedir. Bu yazımızda sizlerle deniz suyuna maruz kalmış saçların, saç bakımı hakkında konulara değineceğiz.

    dermojet
  • Bebeklerde pişik oluşumu en sık rastlanan durumdur. Pişik yüzünden bebekler sürekli huysuzlanır ve ağlar. Ebeveynler böyle durumlarda çok fazla endişelenmektedir. Bu yazımızda ebeveynler için pişiğin ne olduğunu, pişik durumunun neden oluştuğunu, nasıl önlendiğini ve nasıl geçtiğini inceleyeceğiz.

    dermojet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR