Blog Başlık

  • Mayıs 27, 2022 Saç Bakım Önerileri

    Sağlıklı ve bakımlı saçlar için cilt tipine uygun şampuan seçimi yapmak başlıca kriterlerden birisi. Kişisel imajın ilk belirleyicilerinden olan saçlar, fiziksel görünüm açısından büyük öneme sahip. Saçların yıkanması, şekillendirilmesi ve korunması oldukça özen gösterilmesi gereken işlemler. Estetik ve güzelliğe olan etkisinin yanında temiz bir görünüm için de sağlıklı saçlar gerekiyor.

    dermojet
  • Mayıs 27, 2022 Yaz Ürünleri

    Son yıllarda güneşin zararlı etkilerine maruz kalmak istemeyen bireyler bronzlaştırıcılara başvurmaya başladı. Uzun süre güneş altında vakit geçirmek zorunda kalmadan bronz bir tene sahip olmak mümkün. Ayrıca bronzlaştırıcı kremler açık tenli olup, istediği tona ulaşamayanlar tarafından da tercih ediliyor. Cildini koruyarak kavruk bir tene sahip olmak isteyenler için oldukça ideal.

    dermojet
  • Mayıs 27, 2022 Cilt Bakım Önerileri

    Çoğunlukla dış etmenlere bağlı olarak gelişen dudak çatlaması, oldukça rahatsız edici olabiliyor. Dudak gibi narin bir bölge rüzgârdan, soğuk veya kuru hava koşullarından kolaylıkla etkilenebiliyor. Ayrıca kişinin dudaklarını ısırması, emmesi veya vitamin eksikliği sebebiyle de gelişebiliyor. Çok çeşitli sebeplerden ötürü gelişebildiği için öncelikle sorunun kaynağı tespit edilmelidir.

    dermojet
  • Mayıs 27, 2022 Yaz Ürünleri

    Son yıllarda önemi daha anlaşılır hale gelen güneş kremi, sağlık açısından pek çok yarar sağlıyor. Uzmanlar, ultraviyole ışınlarının zararlarına karşı önlem almadan güneşe çıkılmaması konusunda uyarıyor. Özellikle yazları güneşe direkt maruz kalmak pek çok sağlık sorununu beraberinde getirebiliyor. Günümüzde çoğu bilinçli birey yalnızca güneşlenirken değil evden çıkarken de koruyucu kullanıyor.

     

    dermojet
  • Dengeli ve çeşitli bir beslenme düzeni sayesinde vücudumuzun ihtiyaç duyduğu tüm vitamin ve mineraller alınabilir. Ancak bazı özel durumlarda metabolizma için gerekli olan vitamin ve mineraller besinlerden alınamayabilir ya da besinlerden alınan vitamin ve mineraller yeterli gelmeyebilir. Bu durumda devreye gıda takviyeleri girmektedir. Gıda takviyeleri günümüzde birçok farklı alanda kullanılmakta ve popülerliği her geçen gün artmaktadır. Gıda takviyesi nedir ve faydaları nelerdir diye merak edenlerin yazımızı okumayan devam etmelerini öneririz.

    dermojet
  • Mayıs 16, 2022 Ağız ve Diş Sağlığı

    Diş çürüklerinin engellenebilmesi için öncelikle ağız bakımının doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Diş çürüklerinin engellenmesinde ki bir diğer temel nokta ise diş çürüğü neden olan faktörlerin tespit edilip ortadan kaldırılmasıdır.

    dermojet
  • Son zamanlarda adından sıklıkla söz edilen Omega 3 yağ asitleri, sağlık açısından birçok fayda sağladığı için daha fazla dikkat çekmeye başlamıştır. Bu sebeple de özellikle Omega 3 faydaları hakkında birçok bilimsel makale yayınlanmaya başlamıştır. 

    dermojet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR