Blog Başlık

  • Nisan 13, 2022 Saç Bakım Önerileri

    Saçlar gerek erkekler gerekse de kadınlar için çok önemli olmaktadır. Herkes saçlarının sağlıklı ve güzel görünmesini ister. Bunu sağlamanın tek yolu ise saçlara düzenli olarak saç bakımı yapmaktır. Ayrıca beslenme düzenine dikkat edilmesi ve düzenli bir hayat tarzının da benimsenmesi gerekir.

    dermojet
  • Ocak 26, 2022 Cilt Bakım Önerileri

    Giydiğiniz kıyafetler, sürdüğünüz ojeler ve yaptığınız diyetler kadar cilt bakımı için de mesai harcamanız, her sabah aynaya baktığınızda gördüğünüz o güzel yüzü dinç ve sağlıklı tutmanız gerekir. İster evde cilt bakımı ister profesyonel cilt bakımı yaptırın sağlıklı bir cildin ilk kuralı temizlikten geçer.

    dermojet
  • Bebek bekleyenler ve bebek sahibi olmayı düşünenler için en öneli konulardan biri bebek bakımı hakkındaki her detayı en küçük ayrıntısına varıncaya kadar bilgi edinmektir. Okuduğunuz kitaplar, büyüklerinizin tavsiyeleri, dostlarınızın yorumları derken bebek bakımı hakkında gerekli gereksiz binlerce bilgi edinirsiniz. Bu bilgi havuzundan biri de bebek bakımı sırasında kullanılması gereken ürünler ile ilgilidir.

    dermojet
  • Aralık 24, 2021 Cilt Bakım Önerileri

    Kolajen insan vücudunda en bol bulunan proteindir; kemiklerde, kaslarda, deride ve tendonlarda bulunur. Vücudu bir arada tutan bir maddedir ve güç ve yapı sağlamak için bir iskele oluşturur.

    dermojet
  • Aralık 24, 2021 Cilt Bakım Önerileri

    Beslenmenize C vitaminini dahil ediyor olsanız da, bunun doğrudan cildinize katkısı olacağını garanti etmenin bir yolu yoktur. Serumları ve diğer topikal ürünleri kullanmak, bu faydaları en yükseğe çıkarmanın en doğrudan yoludur.

    dermojet
  • Aralık 04, 2021

    ‘’Ya aldığım ürün sahteyse?’’

    Sahte ürün nasıl anlaşılır?

    Özellikle kozmetik ürünlerde korkulu rüya haline gelen bu durum tüketiciyi olumsuz etkilerken dürüst satıcıyı da zor durumda bırakmaktadır.

    dermojet
  • Vücudumuzda Sentezi Olduğu Halde Neden Dışarıdan D Vitamini Almaya İhtiyaç Duyarız? D Vitaminin Fonksiyonları ve Sağlığımıza Faydaları Nelerdir?

     

    Sağlık açısından önemi konusunda farkındalığın giderek arttığı D vitamini, vitamin olarak adlandırılsa da hormon benzeri fonksiyonları olan steroid yapılı bir bileşiktir.

     

    dermojet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR