Bebek Bakımında Kullanılması Gereken Ürünler

bebek bakımı

Bebek bekleyenler ve bebek sahibi olmayı düşünenler için en öneli konulardan biri bebek bakımı hakkındaki her detayı en küçük ayrıntısına varıncaya kadar bilgi edinmektir. Okuduğunuz kitaplar, büyüklerinizin tavsiyeleri, dostlarınızın yorumları derken bebek bakımı hakkında gerekli gereksiz binlerce bilgi edinirsiniz. Bu bilgi havuzundan biri de bebek bakımı sırasında kullanılması gereken ürünler ile ilgilidir.

Özellikle organik olmasına dikkat etmeniz gereken alkol, paraben ve parfüm içermeyen ürünler, bebeğinizin cildini kimyasal etkilerden korurken sizin de içinizin rahat olmasını sağlayacaktır. Hassas ciltli minik kalplerin nelere ihtiyacı olduğuna gelin birlikte göz atalım…

 Her An Elinizin Altında Hijyenik Mendil

Bebek bakımı sırasında kullanacağınız hijyenik mendiller, her an ihtiyacınız olacak ve en çok kullanacağınız ürünlerin başında gelmektedir. Bebek teninin temizliğinde, bebek pişiği oluşumunda ya da herhangi bir yer lekelendiğinde ilk başvuracağınız ürün hijyenik mendil olacaktır. Bu konuda dikkat etmeniz gereken en büyük püf noktası, bebeğinizin cildine zarar vermemesi için mendilin alkol, parfüm ve paraben içermiyor olmasıdır.

 

En İyi Dostunuz Bebek Bakım Kremi

Gerek olası alerjiler gerekse pişiğe karşı bebeğinizin narin cildini koruyan bebek bakım kremleri, günün her saatinde yardımınıza koşacak ürünlerdir. Gün boyu altını kaç kere değiştirdiğinizi hatırlamadığınız bebeğinizi pişikten kurtaracak ve onu rahatlatacak bebek bakım kremleri ile uzun yıllar dost olacağınıza emin olabilirsiniz.

 

Minik Kıyafetler İçin Bebek Deterjanı

Hassas ve alerjiye dönük ciltleri olan bebeklerin kıyafet seçimlerinde yüzde yüz pamuklu ürünler seçmeyi tercih etmeniz gerekmektedir.  Bunun yanı sıra bebek bakımında özellikle 0-4 yaş arası bebeklerin direkt kimyasallar ile temasını engellemek için tamamen organik olan bebek deterjanı ürünlerini kullanmaya dikkat etmelisiniz.

 

Bebek Bakım Seti İle Bakım Zamanı

Tarak fırçasından tırnak makasına kadar birçok bebek bakımı ihtiyacını karşılayacak ürünün bulunduğu bebek bakım seti her zaman çantanızda bulunması gereken bir settir. İncecik telli saçları tarayıp, uzayan tırnakları kesmeniz gerektiğinde bir yetişkin ürünü yerine mutlaka bebeğiniz için özel olan bu ürünleri kullanmalısınız.

 

Şampuanın Değil Bebeğin Mis Kokusu

Bebeğinizin cildini zararlı etkilerden korumak ve bebek bakımında bilinçli olmak için alkol, paraben ve parfüm içermeyen özellikteki bebek şampuanları bebek bakımı konusunda alırken dikkat edilmesi gereken ürünlerdendir. Organik ve sertifikalı ürünler olmasına özen gösterdiğiniz bu ürünlerin göz yakmaması da çok önemli bir püf noktasıdır.

 

 

Etiketler: dermojet
Ocak 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR