Blog Başlık

  • İyot, vücudumuzun düzgün çalışması için gerekli bir eser elementtir; vücudumuzda eser miktarda bulunur ve çeşitli şekillerde gelir. Vücutta çok küçük miktarlarda bulunur, ancak vücudumuz onu nasıl depolayacağını bilmediğinden, yiyeceklerle yeterince alınması önemlidir.

    Dermojet
  • Glukozamin, eklemlerde önemli bir rol oynayan bir moleküldür. Yapısı eklemlerin hareketliliğine ve korunmasına katkıda bulunan eklem kıkırdağının oluşumuna katılır. Vücut Glukozamin sentezleme yeteneğine sahip olmasına rağmen, bu molekülün oranı yaşla birlikte azalma eğilimindedir.

    Dermojet
  • Mart 29, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Tonikler, cilt bakım rutininin bir parçası olarak birden fazla rol oynayan sıvı bir bakım ürünüdür. Yüz temizleyicilerin geride bıraktığı kirleri giderir.

    Cilt tipinize göre seçeceğiniz tonik losyona göre nemlendirme, koruma ve yatıştırma da yapabilir. Ayrıca cildin temizlendikten sonra nemlendiriciyi tamamen emmesine yardımcı olur.

    Dermojet
  • Selenyum, esas olarak antioksidan özellikleri ve normal işleyişine katkıda bulunduğu bağışıklık sistemi üzerindeki etkisi ile tanınan bir eser elementtir. Gıdalarda eser miktarda bulunur. Çoğu eser mineral gibi, selenyum da vücutta önemli bir rol oynar.

    Dermojet
  • Mart 29, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Komedon, ölü hücreler ve kir kalıntılarıyla birlikte cildin gözeneklerini tıkayan yağ bezinin aşırı sebum üretmesinden kaynaklanır. Yüzde siyah veya beyaz renkte bulunan yağ bezesi şeklindedir. Hava ile temas ettiğinde, komedon oksitlenir ve siyaha döner.  Bu nedenle halk arasında siyah nokta olarak bilinir. 

    Dermojet
  • Mart 29, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Tüm kaslar gibi, hatta yüzdeki kaslarda yaşlanır. Yerçekimi kuvvetinin etkisi ve zamanla artık o kadar etkili olmayan doğal biyolojik rejeneratif süreçler, esnekliği ve kas tonunu azaltır ve kırışıklıkların, koyu halkaların ve klasik yaşlanma belirtilerinin başlamasını kolaylaştırır.

    Dermojet
  • Mart 29, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Hepimizin yaraları veya yara dokusu vardır. Çoğu iyi huylu olsalar da görüntü açısından sinir bozucu olabilirler. Deri, kendinizi yaraladığınızda zarar görebilecek farklı katmanlardan oluşur. Bu nedenle bir yara izinin görünümü, hasar gören cilt tabakasına bağlıdır. Yüzeysel yaralar genellikle iz bırakmaz çünkü bu deri tabakası çok kolay yenilenir.

    Dermojet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR