Blog Başlık

  • Ağustos 30, 2023 Saç Bakım Önerileri

    Kuru şampuan, saçları temizlemek ve tazelemek için kullanılan bir üründür. Genellikle sprey veya toz halinde bulunur, saçtaki yağı emerek daha temiz ve taze bırakır. Kuru şampuanlar, özellikle zamanın kısa olduğu veya saçlarınızı sık sık yıkamanın mümkün olmadığı durumlarda pratik bir çözüm sunar.

    Dermojet
  • Ağustos 30, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Retinol, A vitamini türevidir ve cilt bakımında yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. Cilt yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olduğu bilinmektedir. Retinol, cilt hücresi yenilenmesini teşvik eder ve kollajen üretimini arttırır. Ayrıca ciltteki lekelerin görünümünü azaltabilir, cilt tonunu eşitleyebilir ve gözenekleri sıkılaştırabilir. 

    Dermojet
  • Temmuz 04, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Çay ağacı yağı, Avustralya'ya özgü Melaleuca alternifolia ağacının yapraklarından elde edilen doğal bir uçucu yağdır. Çay ağacı yağı antiseptik, antimikrobiyal, antifungal ve antioksidan özelliklere sahiptir. Bu nedenle çeşitli sağlık sorunlarının tedavisinde kullanılabilir.

    Dermojet
  • Temmuz 04, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Seramidler, ciltte doğal olarak oluşan yağların bir parçası olan lipidlerdir. Cilt korumanın temel yapı taşlarıdır ve cildin nemini muhafaza etmesine, dış etkenlerden korumasına ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olurlar. İşlevsel olarak seramidler cildin kurumasını önlemeye, nemlendirici etkiye sahip olmaya ve cildin yumuşak, pürüzsüz ve elastik kalmasına yardımcı olur.

    Dermojet
  • E vitamini doğal bir antioksidandır, tokoferoller ve tokotrienoller olarak adlandırılan bir grup bileşiktir. Bitkilerde yaygın olarak bulunan bir vitamindir ve vücut için gerekli bir besindir. E vitamini yağda eriyen bir vitamin olduğu için yağlı besinlerde bulunur ve vücudun yağ dokularında depolanabilir.

    Dermojet
  • Mayıs 26, 2023

    Vücut bakımı, kişisel hijyenin bir parçası olarak vücudun sağlıklı ve temiz kalmasını sağlamak için yapılan çeşitli işlemlerdir. Herkes vücuduna gerekli bakımları yapmaktadır. Vücut bakımı denilince akla ilk gelen aktiviteler; banyo yapmak, duş almak, diş fırçalamak, tırnak bakımı, cilt bakımı, saç bakımı, vücut losyonu kullanımı ve güneş koruyucu kullanımı vs. Yani kısacası vücut bakımını tanımlayacak olursak ; "Kişinin kendine özen göstermesine, iyi hissetmesine ve kendine güvenmesine yardımcı olmasına vücut bakımı denir." 

    Dermojet
  • Mayıs 26, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Güneş lekesi, bronzlaşma pigmenti olan lokalize bir melanin kümesidir.. 

    Kahverengi lekeler, özellikle güneşe en çok maruz kalan bölgelerde önce fark edilmeden ortaya çıkar ve sonunda çoğalır.

    Dermojet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR