Blog Başlık

  • Mayıs 26, 2023

    Makyaj bazı, makyajın dayanıklılığını artırmak ve ciltte daha pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için kullanılan bir üründür. Makyaj bazı, cildinize uyguladığınız ilk üründür ve makyajın daha uzun süre dayanmasını sağlar. Ayrıca makyaj bazı, cildinize nemi hapsederek cildin daha sağlıklı ve nemli kalmasına yardımcı olur.

    Dermojet
  • Folik asit, B vitamini ailesine ait bir vitamindir ve vücutta birçok önemli işlevi yerine getirir. Özellikle hücre bölünmesi ve DNA sentezi için gereklidir. Folik asit eksikliği, anemi, nöral tüp defektleri ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir.

    Dermojet
  • Daha önce glikolik asiti hiç duydunuz mu? Glikolik asitin cildiniz için öyle yararlı etkileri var ki, makalemizi okuduktan sonra, cilt bakım ürünü alırken içindekiler kısmında gözleriniz glikolik asiti arayacak!

    Dermojet
  • Biotin, diğer şeylerin yanı sıra cildi, saçı ve tırnakları güçlendiren ve sağlıklı görünmelerini sağlayan bir vitamindir. Biotinin keşfi, bir B8 antagonisti olan avidin açısından zengin olan çiğ yumurta akı ile yapılan bir deney sırasında gelmiştir. Bu tüketim, büyük miktarlarda cilt lezyonlarına, saç dökülmesine ve nöromüsküler bozukluklara neden olmuştur.

    Dermojet
  • Nisan 27, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Kendinize özen göstermeniz, uzun çalışma-alışveriş-aile günlerinin size biraz da olsa kendinize yer açmamıza izin verdiği o anları adamanız, bedeniniz ve ruh haliniz için iyi hissetmeniz açısından çok önemlidir.

    Dermojet
  • Nisan 27, 2023 Cilt Bakım Önerileri

    Yüz cildinizi temizlemek, gözenekleri tıkayan ve düzensizlikler oluşturan kalıntı ve makyajdan kurtulmak için günlük bir alışkanlıktır. Bununla birlikte, bir temizleyici, epidermisin derinliklerine gömülü olan tüm safsızlıkları ortadan kaldırmaz.

    Dermojet
  • Burun tıkanıklığı veya tıkalı burun veya buna her ne derseniz deyin, fazla sıvının burun ve çevresindeki dokulardaki kan damarlarını şişirmesiyle oluşur. Ayrıca burun akıntısına da yol açabilir. Burun tıkanıklığına birkaç şey neden olabilir. Soğuk algınlığı, grip ve alerjiler olası nedenlerdir.

    Dermojet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR