Blog Başlık

  • Haziran 10, 2021 Cilt Bakım Önerileri

    Her gün bir kase yoğurt yemenin bağırsak problemlerini uzak tuttuğunu artık biliyorsunuzdur. Fakat bu işlevinin yanı sıra cilt güzelliğinize de katkı sağladığını biliyor muydunuz?

    dermojet
  • Nisan 06, 2021 Cilt Bakım Önerileri

    Kırışıklıklar cildin nem eksikliği ve elastikiyetin kaybolmasından kaynaklanır. Kırışıklıklar genellikle yaşlılıkta insanları etkiler, ancak modern yaşam tarzları nedeniyle, daha genç yaştaki insanlar da kırışık sahibi olabiliyor.

    kırışıklık, kırışıklık bakımı, kırışıklık önlemi
  • Nisan 06, 2021 Cilt Bakım Önerileri

    Günde ortalama 10.000 kez göz kırptığınızı biliyor muydunuz? Göz çevrenizdeki deri çok incedir ve sürekli aktiftir bu yüzden de daha kolay lekelenme eğilimindedir.  Pek çok kadın göz çevresine özel bir nemlendirici krem kullanmaya gerek görmese de bu, sağlıklı bir göz çevresi için önemlidir.

    dermojet
  • Nisan 06, 2021 Cilt Bakım Önerileri

    Cilt lekeleri ciltteki küçük, düz ve koyu alanlardır. Boyutları değişiklik gösterir ve genellikle yüz, eller, omuzlar ve kollar gibi güneşe maruz kalan bölgelerde daha çok görülür. Cilt lekeleri 50 yaşın üzerindeki yetişkinlerde çok yaygındır, ancak gençlerde de güneşte ne kadar vakit geçirdiklerine göre bu lekelere oluşabilir veya artabilir.

    dermojet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR