Kış Ayları İçin Cilt Bakım Ürünleri Önerileri

Kış Ayları İçin Cilt Bakım Ürünleri Önerileri

 

Kış ayları cildimizi yorabilir, sıcaklıklar düşer düşmez cildimiz yazın koruduğu ışıltıyı ve nemi kuru ve donuk bir görünüme bırakabilir. Kuru cilt? Çatlamış dudaklar? Gün ışığı görmesi gereken ayaklar? Neyse ki, bu durumu düzeltmek imkansız değil. Cildinizi nazik bir yüz temizleyici ile temizleyin ve sizin için derlediğimiz kış ayları için cilt bakımı tüyolarını rutininize dahil etmeye özen gösterin.

 

CİLDİNİZİ NAZİK BİR TEMİZLEYİCİ İLE YIKAYIN

 

Nazik temizleyiciler cildinizin susuz kaldığı kış aylarında daha da önemlidir. Doğal yağları sert bir temizleyici ile yok etmek istemezsiniz. Bu sebeple hassas ciltlere özel temizleyicilere yönelmek ideal olacaktır. Böylece cildinize kaybettiği nemi geri kazandırabilirsiniz. Darphin Paris Intral Cleansing Milk, cildinizi temizlerken tazeleyici bir etki sağlar ve kiri ve makyajı temizler. Hava kirliliği gibi çevresel faktörlerin zararlı etkilerine karşı cildi korur.

 

C VİTAMİN SERUMU KULLANIN

 

İyi bir C Vitamini serumu, yılın hangi zamanında olursa olsun her zaman cilt bakım rutininizin bir parçası olmalıdır. Özellikle kış aylarında düzenli olarak tüketildiğinde vücudun direncini artırmaya yardımcı olan C vitamini, serum olarak uyguladığınızda cildinize de birçok fayda sağlayacaktır. La Roche Posay Saf C Vitamin Serumu antioksidan özelliği ile cildinize ışıltı verecek ve hızlı emilme özelliği ile kadifemsi ve yağsız bir bitiş sağlayacaktır.

 

CİLDİNİZİ GÜNLÜK NEMLENDİRİCİ UYGULAYARAK BESLEYİN

 

Nemlendiriciyi atlamak kışın bir seçenek değildir, özellikle de cildiniz kurumaya eğilimli ise. Temizleyip C vitamini serumunu uyguladıktan hemen sonra günlük nemlendiricinizi masaj yaparak cildinize yedirin. Cildinizi kışın kurumaktan kurtaracak olan Darphin Paris Hydraskin Rich içeriğindeki deniz börülcesi, Fransız lavantası ve shea yağı ile cildi beslerken gün boyu nemlendirme sağlar.

 

RUTİNİNİZE GÜÇLÜ BİR GECE KREMİ EKLEYİN

 

Buradaki anahtar kelimenin “krem” olduğunu vurgulayalım. Yazın hafif nemlendiricilerini geride bırakarak, siz uyurken gerçekten nemi hapsedecek bir krem ​​nemlendiriciye yatırım yapın. İçeriğindeki antioksidan etkili lumifenol & fermente siyah çay ile popüler Kore ürünü Jowae Detoks ve Işıltı Etkili Gece Konsantresi hızlı emiliyor ve yağlı hissettirmeden gece boyunca yüksek oranda nemlendirme sağlıyor.

 

NAZİK BİR PEELİNG İLE PARLAK BİR CİLT

Kuru cilt beraberinde pul pul dökülen bir cildi de getirir, bu nedenle peeling kış cilt bakım rutininizin temel bir parçası olmalıdır. Cildinize verebilecekleri hasar nedeniyle fiziksel peelingler artık önerilmezken bunun yerine nazik bir eksfoliyant olan Avene Gelée Gommante Douceur ölü  hücrelerin hassasça cilt yüzeyinden uzaklaşmasına ve cildin arınmasına yardımcı olur. Uzun yıllardır popülerliğini koruyan Avène Termal Su içeriği ile rahatlatıcı ve yatıştırıcı özellikleri ile cildi anında etkiler.

 

BOL SU İÇİN!

 

Yaz sıcakları yokken bol su içmeyi unutmak kolaydır, ancak tüm bu cilt bakımı adımları ve ürünleri, içeriden de nemlendirmezseniz sınırlı bir etkiye sahip olacaktır!

 

Etiketler: dermojet
Kasım 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR