Üretici/İthalatçı firma bilgileri için tıklayın.
%15 indirimli özel fiyat
Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, bir parça pamuk yardımı ile yüz ve göz çevresine, etkin temizlik sağlayıncaya kadar uygulayın.Uygulamaya, pamukta herhangi bir leke kalmayınca kadar devam edin.Uygulama sonrası durulama gerektirmez.
Ancak durulanması durumunda daha iyi bir temizlik sağlar.
Özellikle sık makyaj yapanlar için pratik kullanımlı ideal bir üründür. Kullanım sıklığı:günde 2 kez sabah ve akşam
Ürün Bileşimi:
Water, Peg-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, cucumis sativus fruit extract, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, disodium edta, cetrimonium bromide.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.